Perfecte planten voor een Boomhutje


Boomhutje in een Fiddle Leaf Fig.

De Fiddle Leaf Fig, vioolbladplant of Ficus Lyrata is gemakkelijk herkenbaar en geliefd vanwege zijn opvallende blad. Deze grote, dramatische plant heeft zeer grote, sterk geaderde, vioolvormige bladeren die rechtop groeien aan een mooie dunne stam.

Boomhutje in Philodendron xanadu.

Als je op zoek bent naar een grote, tropische kamerplant voor in huis, dan is de Philodendron xanadu ( Thaumatophyllum xanadu ) een uitstekende keuze. Deze Braziliaanse inheemse plant is gemakkelijk te kweken met weelderig blad en staat bekend om zijn grote, meerlobbige bladeren en bossige groeiwijze.

Do it yourself Boomhutje bouwen in een monstera

Do it yourself Boomhutje bouwen in een monstera

Een stoer boomhutje voor in jouw kamerplant, hoe tof is dat! Mevrouw Monstera zag al gelijk voor haar hoe leuk zo’n boomhutje zou hangen in haar grote Monstera deliciosa. Zij heeft deze toffe DIY geschreven zodat ze jullie kan laten zien hoe je hem in elkaar zet en hoe tof hij hangt in een Monstera deliciosa. Lees en kijk gauw verder, want hij is echt niet moeilijk om te maken!

Boomhutje voor in je anthurium

Boomhutje voor in je anthurium

Ben jij een echte do it yourself-er, maar vind je het niet leuk om alle losse onderdelen bij elkaar te zoeken? Dan is dit echt wat voor jou! Met een Boomhutje KIT maak je een eigen huisje voor jouw anthurium.

Een Boomhut en de Ficus elastica.

De Ficus elastica wordt vaak rubberplant genoemd vanwege van het witte melksap in de stam, de stelen en de bladeren. Dat melksap (latex) was vroeger een belangrijke bron voor het maken van rubber. De rubberplant is een spectaculaire kamerplant met dikke, glanzende bladeren die variëren van bordeauxrood tot bijna zwart.

De vlammende Croton en een Boomhutje

Crotons hebben de meest gedurfde en helderste bladeren die er zijn. Deze exotische planten hebben vaak een felle kleur bladeren in geel, oranje en rood. Een zeer geschikte kamerplant voor een leuk Boomhutje.

Boomhutje in een Strelitzia.

De Bird of Paradise, Paradijsvogelplant, of Strelitzia is een van de meest exclusieve bloeiende kamerplanten. Ze wordt beschouwd als de koningin van de binnen planten wereld. Deze grote, rechtopstaande plant voegt een rijke, tropische sfeer toe aan je ruimte terwijl de glanzende, banaanvormige bladeren uitwaaien.

Alocasia en een boomhut.

Alocasia planten maken een statement met hun gedurfde, pijlvormige bladeren en hoge stelen. Deze prachtige kamerplant is een musthave voor iedereen die zijn of haar interieur wil omtoveren tot een urban jungle. Met maar liefst 79 verschillende soorten Alocasia’s is er altijd wel een soort die past bij jouw interieur.


Bestel nu ook jouw Boomhutje en touwbrug!


Wil jij weten of jouw plant geschikt is voor een

Boomhutje of touwbrug? 

Vraag het ons via het contact formulier 

een boomhutje voor in jou kamer planten. Zelf bouwen met de complete KIT