De leukste do-it-yourself voor in jouw anthurium


anthurium en boomhutje

Een Boomhutje voor je anthurium

Ben jij een echte do it yourself-er, maar vind je het niet leuk om alle losse onderdelen bij elkaar te zoeken? Dan is dit echt wat voor jou! Met een Boomhutje KIT maak je een eigen huisje voor jouw anthurium.


anthurium, boomhutje en een touwbrug

Boomhutje voor in je anthurium

Een klein hutje bouwen waarbij je kan wegdromen. Voor als je zin hebt om iets anders in elkaar te puzzelen. Het is een miniatuur huisje als accessoire voor in je kamerplant. Het boomhutje is klein, 14cm bij 9cm bij 12cm zodat het een lichtgewicht is en daardoor ik elke plant kan worden bevestigd.

miniatuur boomhut in een anthurium
de verbindingen tussen anthurium

Verbinding van de anthurium met een touwbrug

Niet alleen de minatuur boomhut is geschikt voor een anthurium, ook kan je perfect de planten verbinden met een touwbrug. Ook is de touwbrug een KIT en moet je deze zelf in elkaar zetten. De anthurium heeft stevige stengels dus je kan de touwbrug aan elk blad of bloem vast maken.


De beste anthuriums

De beste anthuriums vind je bij Anthuriuminfo. Op de website staan de leukse tip en trics en lees je alles over de verzorging van een prachtige anthurium. Ze hebben een webshop waar je de mooiste anthuriums vers van de kweker kunt shoppen!

anthurium en een boomhut

Cadeautip!

Vind jij het lastig om een origineel cadeau te bedenken? Een kleine do-it-yourself boomhut is een superleuk cadeau voor jezelf, maar ook zeker om te geven. Een kleine wereld bouwen in jou eigen plant. De kit is compleet met alle onderdelen; muren, daken, toren, schoorsteen, touwladder, schommel en de hekken en wordt geleverd met houtlijm en de handleiding. Zo kun je meteen aan de slag!

het boomhutje en de touwbrug tussen twee anthurium

Heb jij ook zo’n tof boomhutje in jouw anthurium? Tag dan @boom_hutje en @anthuriuminfo op Instagram en wie weet wordt jouw boomhutje geshowd.

Alle anthuriums op de foto zijn van Anthuriuminfo. Neem ook zeker eens een kijkje op de website www.anthuriuminfo.com